Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To zabawne, ze na koniec ciąży jest się takim niecierpliwym, że marzy się o skurczach porodowych a tydzień wydaje się wiecznością

, oj szybko leci, szybko.
Organizm się chyba oczyszcza. ale prawda jest taka, że i tak samej niewiele możesz zrobić

a Zmywania nienawidze strasznie.Vall mni e tez boli krzyz i zmywam na raty bo nie ustoje dłuzej niz 5 minut.
Potem mowila, ze z porodu to najbardziej pamieta bol lydek

Zuza trzymam kciuki oby sie sprawa wyjasnila pozytywnie i bylo wszystko super

No ale mnie co najwyzej mulilo przez jakies 3-4 tyg i tyle, zadnych wymiotow. No a teraz w II trym to juz mi sie tak nie chce, to znaczy tak raz na tydzien. W III trym to pewnie w ogole mi sie nie bedzie chcialo, bo ochota mi coraz bardziej spada...no a brzuchal juz bedzie dosc duzy 
więc brzuch to nie przeszkoda dla sexu :))

Wczoraj uleglam capucino
Tragiczna ze mnie baba chyba.
, dodatkowo pracuję w zakladzie spożywczym, niedlugo to sie toczyć będę. Na przyklad dziś :rano kanapka, potem jabłko, następnie miseczka ryżu z sosem chińskim , potem gorąca herbata, potem manna gotowana na mleku, teraz woda mineralna ( ostatnio strasznie chce mi sie pić) , no i około 16 w domku obiadek. Jak nic 20kg do przodu będzie,chciaz pocieszające jest to , że bardzo ładnie się załatwiam, żadnych zatwardzeń, w poprzedniej ciązy, cierpiałam strasznie ,az mi się hemorojdy porobiły. MM mówi że niedługo kupi taczke jak będzie ze mna na spacery wychodzil i będzie mnie woził