Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, kiełbasa z samego mięsa musiałaby kosztowac chyba z 50zł , ale kto by to kupił, dlatego producenci stosują całą armię dodatków itp. Poczytaj etykiety konserwa wysokowydajna to znaczy że tam jest mało tych podstawowych składników, to tak jakbyś z np, z kilograma szynki zrobiła 2 kilo ( czyli do surowego mięs dodasz wypelniacze, spulchniacze itp) no i masz 2 kg chociaż samego mięsa był jeden na wejściu , tak to się robi w zakładach
I bardzo sie z tego ciesze !
Zapewne dlatego mam juz nieco na plusie i beeeedzie duuuuzoo wieceje. Ale co tam, kiedys przytyc trzeba
Zuza, nic sie nie przejmuj, smacznego i na zdrowie. Tak to juz jest, ze jedna z nas przytyje 4 kg a inna 30kg i tak to nie mam najmniejszego znaczenia, najwazniejsze zeby maluszek zdrowo rosl a M mocno kochal 
, lepiej przerzucić się na indyka

no i proszę, łup!

Wszystko w tych sklepach jest tak piękne, że wszystko bym kupiła. Fnartunia ja też tak mam. Codzienni marudzę, że bym sobie pospała a jak mam okazję to o 7 oczy w sufit i zaraz wstaje.A jak tak lubisz prasować to szkoda, że daleko mieszkasz bo ja mam całą stertę prasowania. A nie lubię prasować