Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i w 4 tyg przybrał do 2900
więc cos czuje ze u nas będzie podbnie..więc teraz to szybki przyrost 

\
A co do puchnięcia- to mi już stopy zaczynają. Wieczorem zawsze mam spuchnięte.

i jestem Wsciekła ....tylko nie wiem na co...na te sklepy że nic nie ma czy na swoje grube łydki
chciałam kupic sobie buty i obeszłam całe miasto i jak były fajne to kosztowały prawie 500 zł!!!!
aq jak już były w rozsadnej cenie to za cholere nie mogłam w łydce dopiąc!!!głupie nogi tak przytyły...jestem zła i zmęczona tym przymierzaniem bo ciężk o mi było , naszczescie miłe Panie sprzedawczynie są jeszcze wyrozumiałe i mi zapinały.Ale to nie zmienia faktu ze z przymierzonych 15 par pasowały mi 3!!!! 

Na szczescie lozysko zaczelo "isc" w gore. Nie zakrywa juz ujscia. Pytalam czy jest szansa ze bedzie na gorze, ginka powiedziala, ze tak, bo ono sie przesuwa zgodnie ze wzrostem macicy. No wiec troche sie uspokoilam
Wyniki wyszly w porzadku, pobrala mi cyto , nastepna wizyta 08.11 - to bedzie 21t+1d, czyli bedzie pelne usg, sluchanie serduszka.
mam juz 5,5kg+
Ale dziwne, bo tylko brzuch mi rosnie no i cycki a poza tym to az tyle nie jem...co bedzie dalej? Hipcio...
do glowy by mi nie przyszlo zeby jakos zle pomyslec o kobiecie ktora urodzila przez cesarke czy tez nie moze karmic piersia 

a że jestem sama w domu to nikt mnie nie pocieszał.M poszedł na basen...kiedys chodzilismy razem-jeszcze w 4 i 4 miesiacu tez chodziłam-teraz nie mam stroju nawet bo cycki mi wyskakuja ze stanika a nowego nie ma sensu kupowac , a jescze te moje rozstepy na nogach straszne...po co ludzie maja sie na mnie gapic,...i tak sie czuje jak kulfon jakis bo zadne buty sie nie chca dopiac.Po drugie szwagierka znów chce pożyczyc od nas aparat na 3 dni i ja głupia nie umiem odmówić ....zgodziłam sie a potem załowałam i też ze złości już był ryk

Zaraz idę do lekarza. Mi się domowe sposoby niestety nie sprawdziły. Jestem na rutinoscorbinie i vit C ale najwidoczniej potrzeba mi jeszcze czegoś bo jest coraz gorzej.