Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. A co do krwi z nosa- to masakra mi już 3 dzień leci i to po pare razy dziennie. Na szczęście katar miminął ale musiałam wziąść lek na katar bo nic mi nie pomogło. Ale na szczęście po 3 dniach jak ręką odjął. 

o jezu głodna się zrobiłam:))))

co za gratisy w czekoladce. My wczoraj z M zastanawialismy sie nad kupnem Tikitakow, bo je uwielbiamy, ale ostatecznie odpuscilismy sobie... Wawel i wedel pewnie maja tego samego dostawce, teraz czekac jak w innych czekoladkach pojawia sie glizdki.
Ciacho a moze M przygotowal jakas super niespodzianke 

, wczoraj sasiad borowal przez ponad 4 godziny udarem no i efekt u mnie - mega bol glowy. Mysle, przetrzymam no i wytrzymalam ale jak w nocy obudzilam sie z pekajaca i bolaca glowa jak balon to od razu polecialam po paracetamol. Juz jest spokoj
Kiedys tak dojadlam tego czosnku , ze sama z soba nie moglam wytrzymac ze smrodku a M to na dwie noce wyniosl sie do innego pokoju
i jeszcze chyba przez tydzien utrzymywal sie cudny aromat czosnkowy, hehe, ale 3 dni i bylam zdrowiutka

... A tej cukrzycy sa jakies jeszcze inne objawy?

Macie racje dziewczyny, na pewno wszystko jest ok, a ze macica rosnie to gniecie pecherz i boli...pewnie to tak jest.
Nie wiem czy to dobrze, ale wyczytalam gdzies, ze herbatki owocowe sa ok natomiast takich zwyklych to lepije nie pic za duzo bo maja kofeine czy cos takiego.