Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i zawsze o tej samej porze rano jak zjem i się położe i wieczorem po kolacji. Dziś 2 dzień jak poczułam. Nie wiem czy to to ale jak tak to super.
Wcześniej było bulgotanie

Fuj, wczoraj gonilam w sweterku a dzisiaj kurteczka zimowa...hmm troszke juz zaczyna byc ciasnawa...
Hmm, chyba to nie moje kiszki robia sobie ze mnie jaja tylko moj kochany maluszek zaczyna dokazywac mamie
Jak powiedzialam o tym M, to bylo wieczorkiem, to dotykal mi brzucha chyba przez pol godziny i nie chcial puscic...hehe bylam uziemiona.

A co do anemii, to hm, chyba to zmora zaciazonych....wlasnie sie dowiedzialam, ze zona kolegi z pracy przesiedziala troche w szpitalu przez anemie, ona ma ostra od samego poczatku a teraz jest w 22 tc... Lekarze mowia, ze to czesto sie zdarza. Wazne zeby zazywajac zelazo jesc, pic cos co jest bogate w wit C. Mozna dowoli, bo nadmiar wit C jest wydawalny z orgfanizmu, wiec nie ma obawy "przedawkowania". Bogate w zelazo na pewno sa: owoce suszone - morele, orzechy laskowe, natka pietruszki, zoltka jajek...Mysle, ze tez smialo mozna rozsmakowac sie w czerownym barszczyku ale takim domowym