Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i nie podal Ci tetna maluszka ? Dziwne...tak czy inaczej zycze powodzenia.
normalnie mnie zatkalo...moj brzuch nie jest gigant ale nie da sie go nie zauwazyc...Tej glupiej babie powiedzialam, ze w jej wieku to chyba juz powinna wiedziec jak ma sie zachowywac i nie wpychac bez kolejki...zatkal sie babsztyl. No coz, raz wpuscil mnie mlody facet a poza tym to zadna babka nie miala zamiaru a w urzedzie to juz w ogole zapomnij. Nie ma zadnego uprzywilejowania. Ostatnio jak bylismy z M na zakupach w markecie, to tam sa te kasy z pierwszenstwem i M mnie namawial ale ja nie chce, bo widze, jak szczegolnie laski patrza wilkiem na moj brzuch...
Tragedia, taki swiat, ja bede wpuszczac bo wiem jak bola krzyze a torba jest coraz ciezsza...

Ale przynajmniej nie będzie mi się samej w domu nudzić.

, zaczynam to odrozniac od innych "atrakcji" jelitkowych
Ale czuje je na razie glownie wieczorami.

fajne uczucie prawda?

nio ja tez sie ciesze. Tylko, ze ja mam nieco tluszczyku na brzusiu to czuje ruchy tak delilkatnie. Teraz wyczekuje konkretnego kopniaka...hihi byleby nie w kregoslup albo pecherz....
Ja ledwo czuje, wiec M musi jeszcze troszke poczekac...hihi choc co wieczor sprawdza, eh Ci nasi faceci kochani
Ty chudzinka jestes to czujesz pewnie znacznie mocniej niz ja...
Przeciez wielkosc brzuszka nie ma wplywu na rozwoj maluszka. Glowa do gory i wyczekuj pierwszych babelkow lub cmokniec