Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Trzymaj sie dzielnie 
a ze na laptopie nie tylko gadam sobie fajowo z Wami tylko musze pracowac, wiec nie mam zbytnio wyjscia
Boli mnie juz cholernie, jak tylko moge to leze, ale dzisiaj zaczelo mnie strasznie lupac przy staniu w kuchni i to juz nie pod lopatka ale z przodu , jakby pod zebrami...chyba sie sypie powoli 
i bez zbednych szalenstw !
a w dodatku juz od wczoraj w ogole nie czuje maluszka, nic a nic, czy to normalne? Nie moge sie w ogole dzisiaj wziasc w garsc, plakac mi sie tylko chce. Ksiegowo kazala przygotowywac mi juz powoli papierzyska do zusu...blee

Najgorsze to , ze nie wiem co jest norma a co nie, gdyby to byla juz druga ciaza to przynajmniej cos bym wiedziala a tak... jestesm glupia i nie wiem nic

coś mi w połowie cyklu powiedzialo żeby pomierzyć temkę i niej więcej od 8.10 utrzymuje sięna poziomie 37,5:)tylko że jakoś głupio to mierzyłam bo wieczorem i nie wiem czy to wogóle jest wiarygodne ale mierzylam przynajmniej o tej samej godzinie.w połowie cyklu zaczely mnie równieżboleć piersi zupełnie tak jak przed @ dziwilo mnie tylko ze tak wczesnie jakoś jajniczki tez tak pobolewają jakby miala się zjawić @ i dzisiaj rano nie wytrzymałam i zrobiłam test i tutaj sie pojaawia problem otóż w instrukcji testu pisalo zeby za mocno nie zanurzyć paseczka ale ja z tych nerwów troche chyba za daleko go zmoczyłam i teraz się zastawiam czy test mi wyszedł prawidłowy bo bardzo bym chciała bo wynik był pozytywny i to bardzo szybko