Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale dawno mnie tu nie było ,a tu widze towarzystwo się pięknie rozrasta

Ja juz po sniadanku, M poszedl na kosza, wiec wpadlam zobaczyc co u Was dobrego slychac.
Wpadlabym gdyby nie to ze czesc rodzinki nam sie zwalilo wczoraj po poludniu na glowe... no i na obskoczenie dwoch imprez juz nie mialam sily
Nio, ja jeszcze nie wiem, ale za 2 tyg ide na usg polowkowe no i mam nadzieje dowiedziec sie plci mojego krasnoludka
M chce miec niespodzianke , wiec powiedzial, ze bedzie siedzial w poczelkalni 

, kazała mi przyjść na USG i badania ok 7tc-8tc i idę teraz 31.10 i już się nie mogę doczekać:))..tak szczerze mówiąc, to pewnie byłabym spokojniejsza, gdybym widziała pęcherzyk wcześniej, ale widocznie tak miało być
i teraz grzecznie czekam:))

Teraz tyle tego wszystkiego w sklepach, ze trzeba miec mocne nerwy co by z natloku nie oszalec
U nas M powiedzial, ze najpierw ja wybiore sobie kilka , ktore najbardziej mi sie podobaja a potem on z tych kilku wybierze jeden...chce sprawdzic je technicznie
Hehe, fajny ten moj mezusio
Zgodzialam sie a on bedzie mial wieeelka frajde 
Skad one, tez nie mam pojecia. A co do muszek owocowo, to u mnie tez jakas plaga, teraz lepiej ale tez znajda sie uporczywce jeszcze 

Aa no i w koncu kupilam sobie takie specjalne , fajowe rajstopki ciazowe i moge znowu wskoczyc w spodniczki
ale sie ciesze, juz mialam dosc tych spodni, bleee
zeby Wam pokazac.

, a ja muszę to kurtkę w końcu kupić ba zamarzne
..życze miłego dzionka

, w domciu praktycznie nic nie zrobilam...i doprowadzilam rtylko do tego, ze M dzisiaj przyjdzie wczesniej z pracy bo jest mna zmartwiony
Nie wiem co sie ze mna dzieje, czy to tylko hormony czy cos powazniejszego... bo coraz czesciej mam takie dolki