Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

..jak będę baaardzo zmęczona to wezmę zwolnienie na tydzień, żeby odpocząć, ale to głównie chyba na uczelnię, żeby nie siedzieć tyle godzin:))
, wczoraj sobie pospacerowałam z psiakiem bo naprawdę już dawno tak ładnie na dworze nie było:))

wtedy czulam sie naprawde zle i chcialam chociaz tydzien zwolnienia - bylam juz po prostu zdesperowana!!! i wiecie co mi powiedzieli??? - TAKIE SA UROKI CIAZY
tak tutaj jest - musisz chodzic do pracy chociaz musialabys sie tam doczolgac.....lekarz mi powiedzial ze wszystko inne jest w porzadku wiec zwolnienia mi nie da nawet na tydzien
. Dlatego czasami tak sobie mysle ze ani w ta ani w ta nie powinno sie przesadzac. A i jeszcze jedno ja jestem jak najbardziej za praca i normalnym, aktywnym trybem zycia w ciazy ale jest mi latwiej bo wiem ze ide na macierzynskie na 9 miesiecy, z tego co wiem np w Niemczech tez mozna wziac dlugi, platny urlop macierzynski ale nie zazdroszcze dziewczynom w Polsce i gdybym tam byla to prawdopodobnie poszlabym na zwolnienie ok 2 miesiace przed porodem. Ale sie rozpisalam

, zresztą juz mam ustalone z moją szefową że pracuję do połowy lutego

zdróweczka dla Was !!
i ja... (chyba
)

.........
Super, ze maluszki juz szczesliwie z Wami !

Wszsytskie wyniki pozytywnie potwierdzone, przepływy w aortach zylnych (pepowina, mozg, serce i cos tam juz nie pamietam
) prawidlowy, nagrane serduszko
I ten lekarz tez stwierdzil , ze nasz maluszek jest wyjatkowo ruchliwy
Najwazniejsze, ze wszystko oki i oby tak zostalo do konca!