Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kurcze i przez wzgląd na takich ludzi mamy mały wybór co do nazywania swoich pociech
Alicja mi się bardzo podoba 
i dlatego chciałabym lekarza zmienić na jakiegoś tutejszego; wczoraj prześledziłam neta i poczytałam sobie opinie dziewczyn, tak że myślę że zdecydujemy się jednak na lekarza prywatnego, bo jakoś tych z NFZetu wszyscy odradzają ze względu na ograniczoną opiekę i przedmiotowe traktowanie pacjentek. Tak że na następną wizytę nastawiam się na eksperyment

Mysle, ze ekipie na porodowce dostarcze nieco innych wrazen niz akrobatycznych...hmmm bardziej akustycznych
Ale cos jest w tym co mowisz.
, super fajowe to bylo
Co do plci, to ja caly czas myslalam, ze pod serduszkiem mam corunie...
Emilia, bardzo przyjemne imie, mnie tez sie podoba a Alicja juz nie koniecznie. My tez mielismy problem z wyborem imienia i skojarzeniami, szczegolnie tymi niezbyt dobrymi...no i nie chcielismy powielac imion w rodzince a poniewaz w rodzinie od strony M to prawie same chlopaki, wiec troche nadumalysmy sie ale z efektu koncowego jestesmy zadowoleni 
caaaaly czas

.- wózeczek, fotelik, ubranka itp.

Ja dzisiaj jadę pooglądać maluszka zobaczymy jak urósł, wieczorkiem wkleję zdjęcia.Miłego dnia życzę wszystkim

, jest chłopak !
, MM wniebowziety
, widział ptaszka i jajeczka, zdrowy , rozwój identyczny z tym kalendarzowym, i chyba niezły kolos z niego , waży 368 g, taka jestem szcześliwa, gdybym mogła to bym się upiła z radości 

, jest już taki wątek o planowaniu płci, zresztą mozesz zaglądnać na moje wykresy , jest wykres Julki i ten ze ostatni ze złotym strzałem na chłopaczka 

[Jeśli można wiedzieć].

)