Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nastepna wizyta za 2 tygodnie.
No i jak urodze to polozna bedzie do mnie przychodzic codziennie i mam sie nie martwic ona mi wszystko przy dziecku zrobi i pokaze jak postepowac .

. Na początku miałam - 4kg, teraz wychodzę na zero... Spodziewałam się, że na tym etapie będę już wielka, bo do chudych nie należę, a tu proszę... Wiem oczywiście, że to się jeszcze wszystko może zmienić.

juz mam dosyc), zadnych zakupow nie nosze, przy garach juz nie stoje no i zobaczymy co to da. M pilnuje zebym nie wedrowala zbytnio po mieszkanku...
ja uzgodniałam z lekarzem (o ile nie będzie się pogarszać) że na zwolnienie pojdę w połowie stycznia, bo boję się że jak będę leżała w domu to wtedy zacznę panikować 
wazy 542g a ja okazalo sie nie 8kg na plusie tylko 9kg ale co tam, macie racje ze nie ma sensu sie przejmowac waga - najwazniejsze ze z malym wszystko w porzadku. Kurcze na takie USG to bym mogla chodzic codziennie - to bylo 4D - oczywiscie przelaczala na 2D (tak mi sie wydaje) do pomiarow i jeszcze zrobili mi USG dopochwowe zeby sprawdzic dlugosc szyjki, troche bylam zdziwiona ale tutaj jest troche inaczej wiec nic nie mowilam, szyjka 30mm to chyba ok?

ciśnienie raczej w normie, zresztą zawsze miałam niskie, i oby tak dalej
jak coś się będzie działo to zapytam lekarza.
trudno, jakoś musimy wytrzymać dla dobra malucha