Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
..
ale cieszę się, że u Was wszystko oki

ale jakoś musimy dać radę!
buziaki dla wszystkich czekających mamuś i też tych podczytujących
No a Twoich kombinacji szafkowych nie komentuje...ja ostatnio podobne zaczelam wyczyniac w garderobie na drabince i na szczescie miedzy jedna czescia a druga jest tylko z 1m roznicy, wiec skonczylo sie przymusowym klapnieciem tylkiem na jedna polke i walniecie policzkiem w druga...No nic, rozsadne to to nie jest i stanowczo zabraniam Tobie, sobie oraz innym brzuszatkom szlaban na takie wygibasy
Harpi synus juz duzy, wiec w zasadzie nie ma sie co dziwic.
Z tym sikaniem , to wierze, strasznie upierdliwa sprawa, no ale jeszcze troszeczke zostalo.

najlepiej dopilnować wszystkiego wcześniej, ale powiem tak na pocieszenie, że mam tu na 28dni na aplikacji koleżankę, która nie złożyła tego wniosku, termin porodu na początek stycznia, 182 dni minęły jej pod koniec grudnia, jeszcze nie urodziła i wypłatę dostała i grudniową i styczniową (ma płacone z góry) - pewnie się pani kadrowa nie dopatrzyła
i na dodatek ciągle leci mi krew z nosa
Tak się zaczytałam tutaj, że krokiety mi się przyjarały.
, a co do siadania przy stole to mam identycznie. Najpierw musze się przechylić do tyłu, mały wskoczy na swoje miejsce i dopiero mogę go przydusić cyckami. Bo tak to żołądek mi gardłem wyskakuje.
.
. Czekam na jakieś kopniaczki, bo zacznę się martwić.
). Tam kaftaników dla takich maluszków w ogóle nie widziała. Tylko body kupiłam, jakieś pajacyki itp. Śpiochów też tam nie uraczysz... Można takiemu dzieciaczkowi zaraz po porodzie ubierać tylko body z krótkim rękawkiem i pajacyka? Wiem, glupie pytania, lae zielona jestem, jesli chodzi o ubieranie niemowląt
. Oświećcie koleżankę
.
ubieranie malucha w body i pajacyk jest jak najbardziej ok, proponowalabym tylko jakies skarpetki lub rekawiczki niedrapki na raczki przez pierwsze dni zakladac, chyba ze kupilas pajace/body z rekawkami ktore mozna wywinac na piastke.
jak na razie mam już wykorzystane 80 dni.
muszę tam zadzwonić i się umówić.
strasznie przyjemnie było je układać.

Mnie tez sie wydaje, ze to moga byc te przepowiadajace, bo chyba juz najwyzsza pora...Na razie pojawiaja sie znienacka, krotko trwaja i nie sa zbyt bolesne, znacznie slabsze niz te na @, choc tych chyba juz nie pamietam...
Szymuś ma jeszcze posiedziec przynajmniej do poczatku marca, tak z nim ustalilam 

), reszte moze cos uda sie kupic pod koniec m-ca jak zostanie jakas kasa a jak nie to reszta w lutym. No i dzisiaj jeszcze kupilismy farby do pomalowania pokoiku. Jej, ciesze sie z tego w szystkiego jak dziecko
. Oni od razu dzieciaczki w dżiny pakują. Myślę, że maluchom wcale nie jest wygodnie...