Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Do tego clotrimazolum krem i też napycham do środka. tak 2 razy dziennie przez tydzień. Profilaktycznie radzę wysiusiać się zawsze po baraszkowaniu i zastosować lactacyd oraz clotrimazolum. Dzięki temu u mnie przechodzi bez stosowania clotrimazolum w globulkach czy nystatyny.

) mam póki co spokój i baaardzo bym chciała, żeby tak zostało:)) z tym że ja przed ciążą raczej infekcji nie miewałam:) miałam raz kilka lat tremu taka masakryczną ale to mi ja podarowali w szpitalu jak na ginekologi leżalam:((..mam nadzieję,ze szybciutki ci minie i sposoby naturalne pomogą:)
oczywiście ból kręgosłupa mnie dopadł taki, że nie mogłam już siedzieć nawet. M wrócił z pracy, zrobił obiadek, zjedliśmy i poleżeliśmy sobie, obejrzeliśmy film, no a teraz już do was przybiegłam. Tak na przyszłość to się nie martwcie, jak tylko coś się będzie działo, to AniaM da wam znać, jak tylko trafię na porodówkę

teraz mamy tylko 43 metry to mi ciasnawo bedzie

A to ze mu sie nie spieszy, no coz sie dziwic...przyjdzie odpowiedni moment pewnie calkiem z nienacka no i fajnie tak!

Dzisiaj przed wizyta dostalam serie boksow i rozpychanek - wyciaga i prostuje sobie nozki i wystawia nam do glaskania stopki
spryciula mala. Dokladne usg mam miec 21.01 w poniedzialek, wtedy bedzie mierzenie, sprawdzanie etc. Do nastepnej wizyty mam zrobic mocz, morfologie, toxo Igm i zalatwic konsultacje u okulisty i kardiologa.

śmieszne to trochę bo wstaję w nocy a mąż się budzi i pyta: coś się stało?? a ja odpowiadam
nic tylko ide sobie kanapkę zrobić 
mniam mniam, a dzisiaj łazienkę wyszorowałam tylko teraz nie chce mi się produktów na miejsce poukładać 

. No nic, poczekamy cierpliwie.
no i teraz mamy windę ale nasze mieszkanie będzie na 4 piętrze bez windy..powiem szczerze że szkoda mi aż tyle kasy na wózek nawet jakby to była kasa dziadków..ale póki co z wszystkich wózków jakie widziałam zapałałam miłościawłaśnie to tego x-landera..a teraz poluje żeby poogląać mikado:) może wkońcu się uda
. Ale jestem dobrej mysli! Damy radę
.
a to już ogromny sukces