Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jutro idę do lekarza więc wszystko się wyjaśni, a najgorsze jest to że mam cholestazę ciążową więc w żaden sposób nie mogę obciążać wątroby 

tematem była kobieta w 28 tc odkryli u niej raka i mąż musiał podjąć decyzję kogo ratować. Kobieta zmarła ale dzidzius ocalał. Po serialu mój m chodzi i mnie ciągle głaszcze i dopieszcza. Chyba się przestraszył, że kiedyś może go spotkać to samo. ODPUKAĆ OCZYWIŚCIE!!!
będzie plum?

ale jutro też jest dzień... trzymam mocno kciuki, żeby było szybkie plum i maluszki były zdrowe
. Mam zawroty głowy, ale o dziw ciśnienie 110/70. Jeśli o mnie chodzi to rewelka bo zazwyczaj jest 80/50.
W kazdym razie juz kilka tygodni smigam codziennie 3x2 tabl magnefaru b6 i widze, czuje poprawe. Mnie ginka zaleca tylko magnez bez nospy. Polykasz magnezik to brzusio sie unormuje

Co do napinania brzuszka, to może więcej odpoczynku potrzebujesz, może się już maluch upomina o jakieś zwolnienie, może na jakiś czas chociaż. A zawroty głowy też mogą być od za wysokiego ciśnienia.

..jakieś głupie sny miałam, cała noc śniło mi się,ze krwawie
..a już myslałam że te głupie sny po I trymestrze znikną:(..w I trymestrze ciągle jakieś durne koszmary miałam:(

nie dziwie sie ze juz byscie chcialy urodzic, mam nadzieje ze pojdzie szybko i sprawnie
wogole wczoraj caly dzien byl taki aktywny ze sie zastanawialam co sie dzieje. Moj M tylko sie smieje i cieszy ze jego synek jest silny
.