Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jeszcze raz gratulacje!!!! ciesze się, że tak bezproblemowo karmisz i masz zuch chłopaka

Harpijko, zmień sobie suwaczek, bo tek jest nieaktualny

Ostatnio mowili w tv, ze takie przypadlosci zdarzaja sie w ciazy i nie nalezy sie tym przejmowac. Krzywdy na pewno sobie nie zrobisz 
Baardzo fajnie, ze wszystko dobrze, synek zdrowy no i Ty juz po wszystkim!. Teraz z niecierpliwoscia czekamy na opowiesci i oczywiscie fotki powiekszonej rodzinki
Trzymaj sie i wpadaj tu do nas jak najczesciej . Caluski dla Kamilka 
I teraz mam nerwa

Juz sie doczekac nie moge! Ale jak tylko do Polski przyjedziemy, to zaraz w wir wozkowo-spioszkowy wpadne 
aż czasami zabolało, też nie miała się jak ułożyć, ale pomacałam ją troszeczkę i sie przestawiła.

spróbuj sobie wyjaśnić czemu masz takie myśli czy masz do tego podstawy? najważniejsze to jest pozytywne myślenie
będzie dobrze!!!! bo czegóż miałoby być inaczej???
dzidzia dostaje wtedy od ciebie dawkę hormonów szczęścia....

a dziś Patrycji nie było to chyba też w wersji 1+1 
ale po orgazmie brzuch mi twardniał
.
..wrrrrr..przyjechałam do rodziców, idę do sklepu a tam, likwidacja i wieeeelka wyprzedaż-ale wyhaczyłam jeszcze spodnie ciążowe za 38zł:)) ach szkoda sklepu:((
wchodzą. Od godziny 9:00 do 20:00 byłam w sklepie u męża, pomagłam mu ogarnąć wszystko tuż przed otwarciem. Biedaczysko wysiada psychicznie, więc staram sie jak moge go wspierać.
bo w zasadzie nie mam podstaw.

Chyba, ze uda Ci sie cos trafic w Polsce.