Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a wieczorkiem sprawozdanie napisz
czy powinnam się niepokoić?
i raczej nie urodził się naturalnie

bo generalnie to fajne zajecie urzadzac sobie wlasne m!

.... a wszystko bylo w porzadku, to wiazadla macicy sie rozciagaja, co jest calkowicie normalne. Spokojnie czekaj na wizyte , na pewno jest wszystko w porzadku a maluszek sobie dzielnie rosnie 
za pomysla i zestawionko. Troche stresuje mnie pozycja numer 3

MI dawno strzela a przekręcam się na raty 

mnie na początku też więcej popolewało bo wiązadła się rozciągaja
mój kumpel ważył 6 kg i jego mamę tak rozerwało, że postanowiła więcej nie mieć dzieci
Pewnie, że się martwie porodem przedwczesnym ale ostatnio wrzuciłam troche luzu. Jak mi coś spadnie to proszę m żeby podnióśł, naczynia zmywam na siedząco (siadam na stołeczku, otwieram szafkę pod zlewem wladam tam nogi i zmywam)
bo jak stoje za długo to plecy mnie zaczynaja strasznie boleć
Wiecie co? Takiego trzesienia sie nad dzieckiem jak w Polsce to na calym swiecie nie ma! No chyba, ze Twoja Juleczka ma jakies specjalne choroby wymagajace nadzwyczajnych srodkow ostroznosci...
. Wrzucę zaraz wczorajszy :).

ale przynajmniej pralki nie wymienie
a posciel dla maleństwa też w 40 stopniach? wiecie to moje pierwsze i będę nadopiekunczą mamuśka

Dostaje Zyrtec, ale tez już praktycznie nie widać po tym poprawy
Te sterydy miała właśnie zlecone od alergologa. Za 2-3 tygodnie kolejna wizyta u alergolog i zobaczymy co będzie działać dalej

kilka dni mnie nie było ale w końcu mam internet na laptopie. Strasznie dużo naprodukowałyście

hm.. tak myślałam że nie jest za dobrze, ciekawe co powie lekarz. Na szczęście już jutro mam wizytę to długo nad tym rozmyślać nie będę