Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Juz sie o Was zaczynalam powoli martwic - znam brytyjska sluzbe zdrowia i nie mam do niej krzty zaufania. Ciesze sie bardzo, ze wszystko dobrze i ze wreszcie som was dwa 

Za co? Za pytanie 'jak sie czujesz?' Dziki kraj...

a dziś jest 30 i 1d
U nas dobrze, jesteśmy po kolejnej wizycie u lekarza. Chociaż i tak zdążyłam się już trochę pomartwić. Hemoglobina się poprawiła i nie muszę już brać żelaza
za to test glukozy myślałam że jest do d. a to się okazało że źle wypisali normę w laboratorium. Po wypiciu glukozy miałam 124 a normę wpisali (70-105), lekarz powiedział że mogłam do niego zadzwonić, bo się niepotrzebnie denerwowałam, norma miała być do 140 
wszystko ma, cały arsenał, hi hi. I waży już ok. 1320g.
Teraz też się nie mogę ich doczekać hihi, a gdzie tu jeszcze 

Zostalo jeszcze dokupic kilka drobiazgow no i decyzja co do wozka, bo jeszcze nie wybralismy. Mamy 2 juz ostateczne typy 

staram się nie panikować i spokojnie doczekać jutrzejszego pomiaru.
siedzę w łóżku i wertuję sobie Allegro w poszukiwaniu jakiejś bluzeczki na ostatnie miesiące bo ciągle chodzę w tym samym 

jak to dobrze, że my nie musimy się bawić w żadne remonty

- mój M będzie miał wszystko na swojej głowie....

ja też tak mam

najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, ale muszę zająć się Dawidkiem 
Chociaz powstrzymywanie się od słodkości, zwłaszcza jak ich pełno w domu jest bardzo bardzo trudne, bo ja maniak jestem w pochłanianiu czekolady

czekolada to mój nałóg

Trzymam kciukasy za obrone!
a zaciskac pasa bede pozniej.
. Chociaż odkąd jestem w ciąży to apetyta na czekoladke mi sie zmniejszył.

a Piotrunio to chyba podkarmiany drozdzami i to jakimis super, bo normalnie rosnie wysmienicie 
Bardzo wzruszajace 
Moje dziecko nadal ulozone jest glowka w dol (glowka jest juz nieco nizej niz ostatnio) i wazy 2800 g !!!
Ginka mowi, ze dorodne dzieciatko i zeby absolutnie sie tym nie denerwowac, po prostu bedzie duzy. Dokladna wage bedziemy okreslac na nastepnym usg za 3 tyg, w miedzy czasie mam juz zrobic badania do porodu....
spałam do 10 i dopiero później kopniaki się zaczęły

no i Szymuś jaki dorodny będzie
Właśnie organizujemy jakiegoś śledzika. Oskar chyba się cieszy bo strasznie kopie. Dzisiaj kolejne zajęcia w szkole rodzenia. Idę z koleżanką strasznie się cieszy bo chciała na wszystkie ze mną biegać. :))))))))) Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty i jeszcze mam na 18-tą
Już siedzę jak na szpilkach. Ciekawe ile mój synuś waży...hmmm ??

jeszcze chwilka i my również (wszystkie babeczki z marca) będziemy tulić swoje pociechy!
wczoraj dostałam ochrzan od M że jeszcze tego nie zrobiłam i będziemy pakować na prędce
ale się jakoś boję....
przez najblizsze jeszcze 2 tyg celibacik a potem mozemy robic co nam sie podoba
- tam powiedziala ginka). No synus juz na prawde spory, co czuje bo kopniakow jako takich juz nie ma , tylko rozciaganie, przeciaganie, wyginanie... miejsca juz nie ma tyle bidulka na harce ! 
a do tego pogoda u mnie fatalna....