Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

będzie dobrze....
ale jednak chciałabym poczekać jeszcze te 4 tygodnie albo przynajmniej 3....

Mam nadzieję że będą smoakować mojemu kochanemu i doceni że sama zrobiłam a nie kupiłam 

Ja niestety nie mogę

Tak pięknie dzisiaj, że tylko czekam aż pranie się wypierze i zmykam na spacerek
śliczny ten nowy suwaczek

Dzieciaki sa slodkie i takie szczere! Ja jak spotykam sie z kolezanka i jej corami, to starsza (3,5 roczku) zawsze przytula sie do brzucha mojego , nasluchuje i glaska .... ah, powiem ze to jest uczucie nie do opisania... 

życze żeby się ułożyło po Twojej myśli
. Z pewnością przepyszne.
mama teraz dużo odpoczywać , akurat dobrze bo planowałam od jutra zwolnienie, pozakańczałam wszystkie sprawy w pracy, stan zapalny czyli normalka, dostałam 2 opakowania nystantyny, teraz będę kanapowcem
Wagowo od początku 7,5 kg na plus, przez ostatni miesiąc tylko 0,5 kg , chyba mało trochę. 

A moja córa dziś wróciła z przedszkola z pięknym ogromnym lizakowym sercem z napisem kocham cię, dostała od swojego wielbiciela Adasia i mówi mama ja go kocham ale tylko walentynki i dałam mu buziaka, kurdę szybko teraz dzieciaki zaczynają 

- mam już dość wszystkiego!

Nie wiem czy jakos Cie to pocieszy ale moja szyjka tez sie "puszcza" no i kilka dziewczyn, ktore juz sie rozpakowaly mialy podobnie a spokojnie dotrzymaly chociaz do tego 37tc !!! Dlatego Zuza , spokojne lezakowanie, leniuchowanie a czas szybko zleci. Co do usg to ja ostatnie bede miec 26.02 - czyli skonczony 37tc
, no a nasze to paluszki lizac !
Mi pomaga smarowanie na noc grubszej warstwy zwyklym tlustym dermosanem!
a do dnia porodu moze jeszcze przybrac miedzy 600 a 800 g.... To by wyjasnialo moj wieeeelki balonik
chyba mojego oparzonego paluszka mu było żal. Kochany jest

ponieważ w dzień tak nie swędzi i mogę czasem zapomnieć jak się czymś zajmę....
- chyba tak nie powinno być ?! wiem że była miękka ale że z 3 zrobił się już 1....dziwne
nieźle mnie przemaglował i do tego miał jakiś głupi humor. Wszystko mnie teraz boli po badaniu. Wziął wziernik duży mówiąc, że to przygotowanie do porodu. Ja mu mowie, że seksu nie ma a wziernik duży to on mi na to, że od 37 tc będziemy mogli brykać do woli. Dupek jeden a co do 37 tygodnia...???!!! Potem stwierdził, że usg trzeba by było zrobić ale mu się już tak nie chce... zrobił je ale pomarudził.
ale chyba dobrze skoro nic nie mówil co?? na koniec stwierdził, że wypalił się zawodowo i kazał położnej przerwe ogłosić na śniadanie chociaż miał spore opóźnienie. Współczuje dziewczyna które jeszcze czekały na wizytę.