Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

....przeżycie nie doopisania szczególnie przy pierwszej ciąży wszystko jest takie inne, niesamowite i mało prawdziwe

Pyrosal, żeby mnie wypociło hihi no i Mycostatin dopochwowo. Tak więc cała seria
Strasznie się popłakałam ponieważ tego czego najbardziej się bałam to cesarki!
- no cóż taki urok cholestazy ciążowej.... - mam tylko nadzieję że Julcia będzie zdrową dziewczynką i nie będzie musiała leżeć w inkubatorze....
teraz muszę się oswoić tylko z myślą o cesarce...

Kicia a jesli mozesz powiedziec, jak wyglada ten odchodzacy czop, bo mnie od kilku dni jakby wiecej wyplywa...
Najwazniejsze, ze wiesci masz dobre...a co do wagi maluszkow, to moim zdaniem dziewuszki powinny byc drobniutkie
A i tak dopiero w dniu porodu zobaczymy jakie nasze dzieciaczki sa duze 
Nie wiem o co chodzi...

Narazie wszystko powyciągałam z szafek i leży -czeka na spakowanie.
Trzymamy kciuki bardzo mocno.
(teraz 2,02 m). Nie wiem, czy to między bajki włożyć, czy zacząć się bać
. No ale przy okazji dowiedziałam się, że karmienie na żądanie to głupota i jak można katować dziecko, nie dopajając
. Coś czuję, że się nie dogadamy...
- nic mi się nie chce! próbuję znaleźć pozytywy cc ale jest mi trudno! co innego jak wyjdzie w trakcie porodu ale jak się ktoś 2 tgygodnie wcześniej umawia na cc to nic miłego....i jeszcze informacja że dzidzia urodzi się w 38.1 tygodniu....
buuuuuu

no i pluszaka pozytywkę. gdy skończy się melodyjka to Julka domaga się kopniaczkami więcej
a ja myślałam, że to będzie działać usypiająco... 

bo zażyczyła sobie do prezentu na urodziny. Czasami cieszę się, że to będzie chłopak a nie dziewczynka, bo te wszystkie pierdołki to....
M mnie zabije, hihihi 
Tak szybko nie damy Ci uciec
ale nie wiem czy będziemy mieli wpływ na decyzję lekarza i czy akurat wtedy będzie miejsce.... myślę że wszystkiego dowiem się w czwartek bo idziemy na usg zobaczyć ile moja córcia waży....- to chyba ostatni raz kiedy ją będę widziała jeszcze w brzuszku!
Nieco się przeraziła, bo nie ufam irlandzikim lekarzom, więc zadzwoniłam do mojej polskiej ginki tutaj i powiedziała, że mogę stosować ten antybiotyk we wczesnej ciąży. Mam nadzieję, że mojemu maleństwu nic się przez te tabletki nie stanie

zepsuło się nam auto, akurat teraz kiedy jest bardzo potrzebne, mąż cały dzień już z nim walczy, a jutro mamy zwiedzanie szpitala!, ale może znajomi nas zabiorą 
łóżeczko i komodę tatuś zrobi sam bo jest stolarzem, wybrałam już kolory: dąb cantori (jasny) i zebrano negro (ciemny) i teraz czekam na wenę i chęci mojego małżonka 

na szczęście na obiadek robię spaghetti, to pójdzie szybko
i mniam mniam