Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Duży chłopczyk z Szymka. Wszytskiego dobrego i dużo zdrówka Wam życzę. 
A tak nawiasem to ja zawsze patrząc na suwaczki obliczałam że jak Ty się rozpakujesz no na mnie przyjdzie zaraz czas. A tu proszę niespodzianka. SUPER. Tylko ja mam nadzieję, że Oskar postanowi jeszcze zostać w brzuszku. 

Już raz pisałam taką pracę na licencjacie i oby NIGDY WIĘCEJ!!!!!
Dwa dni prania za mną a teraz góra prasowania czeka...
wczoraj wyszłam ze szpitala, powiem narazie tylko tyle że Robercik chciałby być już z nami, tak bardzo mu się śpieszy na ten świat, spróbuję więcej napisać wieczorem
) a poza tym dziś mam strasznego lenia mimo że czeka mnie maaasa obowiązków przed jutrzejszym wielkim dniem....
...

utul malutką od cioć

z jednaj storny ci zazdroszcze ze juz za pare godzin utulisz swoje malenstwo.

od samego rana boli mnie brzuch 

Tak się cieszę, ze dzisiaj poprzytulasz się już z Julcią.
Dziś byłam u ginki pierwszy raz i o tyle położna super babka to ta lekarka nie bardzo
pierwsze co zrobila to nakrzyczala, że nie ponosi żadnej odpowiedzialności i że tak się nie robi. Ja jej się pytam to co w takiej sytuacji ma zrobić ciężarna a ona mi na to że trzeba było przed ciąża się upewnić że będzie ciągłość w wizytach u mojego. tylko jej odpowiedziałam, że tego nie dalo sie przewidzieć bo od stycznia wszystko się zmieniło i nfz nie chce z lekarzami podpisywać umów!!!! Później nie bylo lepiej bo zbadała mnie tylko przez brzuch bo w tak zaawansowanej ciąży to ginekologicznie już sie nie bada. To do choler.... skąd mam wiedzieć jak moja szyjka się miewa??????
posłuchala serduszka Julki i to było wsio. Na stawianie się brzucha dala mi luteinę dopochwową. Mam brać 2 razy dziennie. Czy któraś brała luteinę w tym wieku ciążowym??? Nie wiem czy brać czy nie bo w ulotce jest napisane że inicjuje poród|!!!!! No i wróciłam do domu taka zdołowana i przyszłam do Was się wyżalić
Nawet nie wiem jak z badaniami bo chyba juz coś powinnam robić do porodu nie???

coś takiego. przez te 4 tygodnie może zrobi pełną godzinę hihihii
zaciskam moje opuchnięte kciukasy, żeby wszystko poszło jak z płatka

chyba za dobrze go odżywiam
Doktorek od usg potwierdził to samo co mój gin, ze na wcześniejszy poród się nie zapowiada, więc chyba naprawdę dużego synka urodzę
to może zacznijcie wszystko na nowym a jakby co to mąż przeniesie na stare to co będziesz potzrebować! Też trzymaj jeszcze nóżki razem 

Niech ją diabli wezmą. Prywatnie to nalepsze co w tej sytuacji możesz zrobić.