Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

)

ach ... żeby tylko dociągnąć do 38 tygodnia
jak to nie na temat??? przecież ciąża mi maleństwa są zwiazane ze sobą
gratuluje takiego Aniołka. Traktują go lekarze jako wcześniaka czy skoro miał taka ładną wagę to sobie odpuścili??

jaki duży był Szymek ? bo na tym forum teraz wszystko popieprzone i nie wiem czy znajdę

Mam pytanko czy palila cie zgaga????
Dopiero później zwolniło się miejsce to też wielki Angol się pchał ale stała obok nas Włoszka i zwróciła mu uwagę, że powinien ustąpić miejsca kobiecie z dzieckim. Był wielce zdziwiony ale ustąpił. Jak widać to zależy tylko i wyłącznie od człowieka na nieszczęście takich ludzi jest mało.

- można tam oszaleć!
i miejmy nadzieję że tak zostanie
jedyny problem miałyśmy tylko z pokarmem ale prawdopodobnie to normalka przy cc że pojawia się dopiero ok 3 doby....

gratuluję córeczki !!! Niech rośnie zdrowo. Trzymajcie się cieplutko 

opycham się dziś kanapkami z nutellą
a co później nie będę mogla

A z cycem to my tez mielismy problem, bo przez pierwsze dwa dni trafilam na wredne pielegniarki i nikt nie pokazal jak karmic...ale potem juz bylo coraz lepiej a teraz maly cycka ze az milo 

. Wczoraj się właśnie dowiedziałam, że w naszym szpitalu takie cesarki jak w Twoim wypadku i tak robią dopiero wtedy, gdy nadchodzą skurcze
.

Trzeba umyć okna, wypastować podłogi, zrobić przemeblowanie no i to co najbardziej ucieszy M