Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a ja na to że 19 maja to rodzić idę, takie kolejki we Wrocławiu. 

dla nowej przyszłej mamusi AGA

spokojnej ciąży 

I nie martw sie 'kreseczka'. Czasami lepiej sluchac 'piate przez dziesiate' tego co lekarze mowia. Moja kuzynka wyla, jak bobr bo durny lekarz w czasie USG zamruczal do siebie 'szpiczasty nosek. ale to nic nie znaczy. daun tez moze miec szpiczasty nosek'. Nie musze dodawac, ze obecny przy USG tatus niemalze wyrwal ginkowi grdyke zebami. A Michasia urodzila sie piekna i zdrowa. I tak bedzie Mada 

a tym lekarzem sie nie przejmuj. skoro jest taki dobry to pewnie jego zadaniem jest wyłapywanie spraw, których inni nie widzą. Zwyczajnie dmucha na zimne( bo przecież sam powiedziałże nie jest pewny) a tylko Tobie niepotrzebnie paniki zasiał.

Melduję się i ja nadal z dzidziem w brzuszku.
Teraz zrobiliśmy ostatnie badania, no i jeśli doczekamy to wizyta jest 7 kwietnia.
Poza tym już ciężko mi chodzić, najgorzej po schodach, i szybko się męczę. Dobrze że teściowa pomaga, gotuje. Byliśmy wczoraj w Realu i stwierdziłam że już się nie nadaję nawet na zakupy, byłam bardzo zmęczona. Ale… już niedługo! 

takie głupie złudzenie.

- ja zreszta tez liczylam za 2 razem na dziewuszke... ale moj M mawia ze ktora kobitka ma tak dobrze 4 chlopa ktorzy kochaja ja nade wszystko
- i jestem :)