Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Juz od dłuższego czasu ten gin mi podpadał, ale za późno było, żeby coś zmieniać. Zresztą wyboru i tak nie było - jakaś klęska u nas. Nie spodziewałam sie jednak, że będzie takie numery na końcu odwalał. Może nie uwierzycie, ale on ma tłum wielbicielek, a jego fun club choćby na e-mama w odpowiednim wątku... Nadrabia urodą...
i mam nadzieję, że się już tu nie pojawię. Trzymam kciuki za wszystkie finiszujące.

Buziaki

czuję bolesnośc dolnego odcinka kręgosłupa i cała miednicę jakby ktoś mi w nocy po niej poskakałNada ja tak odczuwałam bóle krzyżowe przy porodzie z Anką... Z tego co wiem one mogą trwać długo:( No i leżeć się nie dało zupełnie w żadnej pozycji, pół nocy przespałam siedząc czy klęcząc. Myślę że juz niedługo przytulisz Maleństwo :) Już coraz bliżej do tego dnia!

zmęczyłam się nieźle, ale jeszcze muszę pomyć podłogi. Śmiesznie to wygląda jak kuleję z nogi na nogę z odkurzaczem.
boję się że szyjka skierowana do tyłu może przeszkadzać w przedostaniu się niuni na odpowiednią drogę. Kiedy się naprostuje nie wiem.
..Mada, Stokrotka, proszę przodem

,i na dodatek stwierdziłam, że nóg i nic nie gole, dopiero jutro (najwyżej w nocy będę na gwałt robić to wszystko:).. ma tam siedzieć i już
, torbę mam już spakowaną od miesiaca, od kiedy gin mi kazał leżeć plackiem
, a mąż w terenie, hihi..więc pozostaje mi tylko czekać

..co ma być to będzie, najwyżej w nocy będziemy na porodówkę jechać..
i mniej się boję tego wszystkiego