Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziś pracuje i jutro. Potem weekend. I potem następny tydzień pracy. A potem to już chyba sobie odpuszczę, bo czuję się fatalnie
Nie mam siły na nic, jestem spuchnięta jak balon, dostałam jakiegoś podłego uczulenia (truskawki albo poziomki zapewne), brzuch mam twardy okrutnie, dziecko się rozpycha boleśnie. A niech się już wykluje! 

A w Polsce to "na siebie" pracuję i dlatego sobie "chore" biorę według potrzeb
Ale że obowiązkowa jestem, to jak kto głupi te podatki rozliczam zamiast kopytkami do góry leżeć 
). W kolorze... hmmmm.... granatowa z groszkami - jeśli coś Ci to mówi
a to jest dla mnie najwazniejsze. Wogóle to zmieniają sie nam priorytety, zamiast na wakacje wolimy kupić nowy samochód i wyremontować mieszkanie. Mąż dostał powera remontowego
W sobote wracamy do domu z miesięcznego wygnanowa, wreszcie pójdę do lekarza i pomalujemy mieszkanie, kupimy nowe szafki...już się cieszę!

Ate co roniom to majom w genach nie jest niczyja wina nie ktore kobiety maja slabe organizmy a to wszystko przez te chuchanie i dmuchanie ciasteczko1984 wiec nie obwiniaj mnie o smierc nie narodzonych dzieci bo to jest nie wpozadku a Egoistka jest ta kobieta ktora pije w ciazy alkochol nawet jedno piwo jest 1000 razy grozniejsze niz paierosy nie wiezysz poczytaj na ten temat i nie chuchajcie tak na siebie ciaza to nie choroba .

Trzeba łokciem dotknąć kolanka małejAnetusia w tym jest doza prawdy :) Podczas zabawy z maluszkiem można go symulować by prawą łapką dotykał lewej nóżki i na zmiane :) to jest super rehabilitacja która tylko pomaga tak samo jak kładzenie Bobo na brzuszku i delikatny masaż i podklepywanie pleców