Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

rozpycha sie i przemieszcza
widać juz te poczynania przez sweter, takie delikatne drgania i wypukłości...gdy położe rękę na brzuchu to czuć każdy ruch! zawsze gdy tak się dzieje, mam ochotę zawołać na glos by wszyscy przyłozyli rękę i poczuli
może to głupie, ale jestem taka szczęśliwa że mam w nosie jak to może wygladać
zatrzymuję się i głaszczę brzuch...to niesamowite uczucie.

u mnie to już 21 tydzień, wczoraj po południu brzusio sie zrobił strasznie twardy zwłaszcza z jednej strony, tłumaczyłam sobie że dzidziuś się napręża albo przeciąga, ale jak przyszedł wieczór to zaczął mnie boleć brzuch - od pępka w dół, nie umiałam się nawet przewrócić na drugi bok - tak bolało. posmarowałam go, poleżałam i przeszło, ale troche się tego przestraszyłam. mąż chciał mnie już wieźć na pogotowie. co wy o tym myślicie? bóle brzucha w II trymestrze są normalne?

nareszcie mogę się cieszyć z brzusia ,co do was dziewczyny możliwe że macica się rozciąga sama nie wiem
ale mam nadzieję że wam przejdzie .
???

i już coraz częściej nie wiem sama jak sie na to zapatrywać. Bo niby wózek mam - po Itce, ale jak przyjdzie mi samej chodzić na spacery? jak Weronika da radę i ja sama
Muszę dokupić pościel (tu już umówiłam się ze znajomą ze kupi mi po cenie hurtowej jadąc po towar dla siebie), marzy mi się cieplutki kocyk, ze 3 body kopertowe długi rękaw, 3 śpioszki i pajacyki (to ostatnie nie koniecznie bo "dam se radę") W listopadzie będę chciała już kupić pampersy i chemię a na początku grudnia chcę mieć już spakowane torby, naszykowane miejsce dla Niuni i poukładane ciuszki w szafkach