Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jedynie co się zmieniło to to, że jak się mały rozpycha to boli mnie brzuch jakbym kolkę miała, ale podobno tak ma byc...a tak to cisza...więc idziemy sobie na KTG...i pewnie w piątek też sobie jeszcze pójdziemy na KTG... gin powiedział,że jak się do poniedziałku nie ruszy to mi da skierowanie na patologie, bo z uwagi na cukrzycę ciążową powinnam już tam sobie leżec...- tylko oststnio nas do domu odesłali i ciekawa jestem jak będzie tym razem...a tydzień w szpitalu też bym nie chciała leżec...hmmm...będę musiała męża namówic żeby mi pomógł, tylko jak to zrobic jak się boi...

tyle jeszcze damy radę 

Hej Mimikamiala miec cesarke juz w tamtym tygodniu wiec moze dochodzi do siebie poMimi ma kochanego Adasia przy sobie od 05.02 lada dzień wyjdą do domku

stymuluje to skurcze, i poród może się rozkręcić na dobre
no to pojechalismy po wyniki badan i koszule i do szpitala, zrobili znow KTG - nie wykazalo skurczy - i gin zbadal rozwarcie i powiedzial ze takie jednorazowe incydenty moga byc, ze dopiero jak tetno spada na kazdym skurczu-pewnie takim co ja go bede czuc- to wtedy mozna sie zaczac martwic. no i tyle, a ja sie smialam z mezem ze maly po prostu chcial isc do KFC koło szpitala
Czop dalej odchodzi - to juz cos 

aby moja krusznka miała u mnie jak najlepiejjjjjjj

U mnie ok. ale ostatnio bardzo boli mnie głowa i chce mi się spać
niestety to normalne w tym stanie. Jeśli chodzi o literaturę ciążową to ja kupiłam sobie kilka pozycji używanych na Allegro i jestem bardzo zadowolona i zaczytuję się w pisemku "M jak mama" mam wszystkie 9 numerów z poprzedniej ciąży
Jak dla mnie to jest rewelacyjne. Także czytam artykuły z portalu http://babyonline.pl/ i na naszym forum