Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jesli idize o alkohol to w swieta wypilam jednego dnia ze 3 lyczki nalewki babuni a drugiego dnia lampke (mala) czerwonego wina. W pierwszej ciazy ze wzgledu na mega niskie cisnienie i problemy z krazeniem ginekolog zalecal mi winko czerwone co 2 wieczor po 100ml. W ciazy chodzi o to zeby tego alkoholu nie spozywac w nalogowych ilosciach ale taka lampka wina czy szampana to jest ok. Przeciez zadna z nas nie pija tego codziennie. Nie mozna dac sie zwariowac 
czy wy tez tak macie ze kazdy chce was pomacac?????
Jak pojawię się w pracy koleżanki szaleją! Jestem wręcz obmacywana!
mi to akurat nie przeszkadza.

teraz czuje sie lepiej niz w porownywalnym okresie 5 lat temu tyle ze Cos mnie skurcze lapia, brzuszek staje sie twardy i tak nieprzyjemnie ciagnie... dobrze ze w czwartek ide do gina bo pewnie bym juz alarm robila zeby sprawdzic co z maluszkiem. Za 2 dni zaczynam 15tydzien i taka mialam mala nadzieje ze jak juz przylezie 2 trymestr to bedzie lzej a tu i nudnosci calodobowe i wymioty a jeszcze te bole i mega zmeczenie... no nic oby do czwartku

jak to dobrze ze lada moment mi gin watpliwosci wszystkie wyjasni

ten odglos to tylko w niektorych miejscach jest tzn wczoraj i dzisiaj z lewej storny w dole brzuszka wczesneij bylo slychac bardziej po srodku... no a nawet jak to nie Mlody to ja i tak sie ciesze ze takie fajne odglosy slychac :D