Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po południu idę na imieniny do cioci i nie mam zamiaru sobie odmawiać (oczywiście wszystko w granicach rozsądku, bo zgaga o mnie nie zapomni)
Ale co tam, jeszcze tylko 16 tygodni albo ciu dłużej i zgagi nie będzie
Wg listy jestem szósta, kupa czasu 

Zapisałam się na USG połówkowe u tego speca, będziemy się podglądać 30 maja 
Sama już nie wiem, teraz zaczęłam się zastanawiać nad imieniem dla małego, bo dla małej to mamy dawno wybrane
Muszę zmienić termin porodu na 6 pażdziernika, bo wcześniejsze USG tak sugerowało i tak zmieniła mi ginka, więc chyba poczekam dłużej na szkraba 
Ale co tam, ważne żeby była zdrowa, no i moja Kornelia przeszczęśliwa z tego powodu, a mąż już przywykł i teraz jest zakaz zmiany płci
Dziewczyny slyszlayscie cos o tym ze po odejsciu wod pepowina moze wypasc, a wtedy to juz tylko cesarka??Takiego czegoś nie słyszałam nigdy. Zastanawiające jest to że jak odejdą wody i akcja porodowa powoli się rozkręca mama nie jest przywiązywana do łóżka ale każą je sie ruszać (piłki i inne) by akcja nadal postępowała. Gdyby było tak jak piszesz to tego by nie było - jak dla mnie bzdura.

wczesniej tez balam sie porodu/naciecia/bolu itp. ale im blizej tym jestem spokojniejsza i czekam na rozwiazanie...pozdrawiam