Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak do południa były przy mnie studentki to było jeszcze w miarę, troskliwie się mną zajęły, ale w kółko te same pytania zadawały, miałam dość
od kiedy pani rodzi, o której jest pani na porodówce, o której wody odeszły i tak w kółko, a skurcze miałam takie że tylko się łóżka mogłam trzymać. Jak studentki poszły do domu to nikt nie przychodził, położnej żadnej, kilka godzin rodziłam sama, dobrze że w końcu męża wpuścili po 12 godz.! to przynajmniej mogłam go trzymać za rękę
Raz pojawiła się jakaś i kazała wyjść pod prysznic i powiedziała tonem służbistki że mamy 15 min. masakra
Jestem kompletnie rozczarowana. Później znowu nikt nie przychodził, aż miałam skurcze przy których chciałam przeć, wtedy wysłałam męża żeby się popytał czy mogę przeć bo nie wiem co robić, no i przyszło ich może z czterech i radzili nade mną że jednak będą ciąć. Nikomu nie życzę takiego porodu, minął rok a ja dalej to wszystko przeżywam
i bardzo się boję następnego porodu.
bo jak chcial jakos mi pomoc to mnie wkurzal i kazalam mu siedziec
Mąż mówi że pójdzie za mnie rodzić 

i tylko jak jest ok 20 stopni na zewnątrz. A poza tym brzuch twardnieje i boli w krzyżu.

Wszystko będzie dobrze i już za parę dni będziesz mogła obchodzić swój pierwszy Dzień Matki
Pozdrawiam niedzielnie

Do tego organizm zaczyna pozbywać się czopa śluzowego.