Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jak ja bym chciala przechodzic ciaze bezobjawowo!!!!
mysl jak nabardziej poztywnie!
mialam najpierw badanie na samolocie, opukanie nerek pozniej musialam nasiuskac i oddali mocz do analizy na cito, w miedzy czasie gin zabral mnie na oddzial i zrobil USG. Mlody tak wierzgał ze ledwo ginkowi udalo sie go pomierzyc ale wyszlo ze rosnie ladnie. Z USG wychodzi o tydzien starszy niz to by wynikalo z okresu ale ja ginowi wyjasnilam jak to bylo z zaciazeniem i stwierdzil zebym zawsze pamietala termin poczeciowy bo to dosc istotne bedzie zwlaszcza pozniej. Zapoznal mnie doktorek ze wszystkimi kostkami, pokazal polkule mozgowe, krzyz, paluszki, wymiary jakies pobral (nie pytalam nawet co mierzy) no ale "plciowo" dzidzius sie nie ujawnil. Wyniki z moczu wyszly "no jeszcze ujdzie" tyle ze pojawily sie liczne leukocyty. Lekarz w koncu uznal ze moga mi "dupsko skluc" i puscic do domu. Dostalam zastrzyk z pyralginy i jutro mam sie zjawic ponownie na izbie przyjec na zastrzyk i kontrole. Niestety wyglada to na rwe kulszowa, jak to pocieszyl mnie gin to tylko to a nie jakies tam nerki czy pecherzowe problemy...