Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a przy tym ze mi malo co podchodzi to maz staje na glowie (i uszami nieraz klaszcze hehehe serio robi to zeby mnie rozsmieszyc) zeby wymyslec cos na co szanowna malzonka nie tyle bedzie miala ochote co nie cofnie
no i tak Wam przyznam w sekrecie ze mam zloto a nie chlopa w domu, wszystko robi sam, przejal calkowicie juz teraz moje obowiazki i nie dosc ze jest w tym mega dzielny to sie i spisuje na 6, ale tak oceniajac ostatnia sytuacje to cale te problemy z zajsciem w ciaze, koszmar po jego wynikach, cudowne zaciazenie no i ostatnie miesiace bardzo nas do siebie zblizyly a ja pol roku temu to nawet nie sadzilam ze para moze byc jeszcze blizej niz my bylismy... no ale widac cuda lubia pociagac za soba cuda...

proszę poradźcie coś na nudności
maz sie smieje ze jak tak bede wydziwiala to dziecko sie urodzi i bez bryki zostanie 

no szkoda ze nie 3d ale najwazniejsze ze z MALYM (gratki synkowe) wszystko ok. A swoja droga cena 150zl na 3d wydawala mi sie od poczatku jakas dziwnie mala bo ceny ida od 200zl do 450nawet jesli nagranie i fotki wchodza w gre.