Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i wsio u nas ok.
kurcze cała dycha do przodu
I wiem kto zamieszkał w moim brzusiu - dwóch kawalerów 

test obciążenia glukozą też jest OK - cukier naczczo 83, a po obciązeniu 108, czyli w normie! SUPER! Strasznie się cieszę, że wszystko jest ok, bo ostatnio wyniki miałam nie najlepsze! Dieta moich mamuś podziałała, często na obiadki mnie wołały i podawały, albo kiszoną kapustkę, albo buraczki w różnej postaci, albo brokułki i efekt jest piorunujący! 

Dobrze się czuję, a do tego jak mawia najbliższe moje otoczenie świetnie wyglądam, podobno ciąża mi służy!

Tu mam troszkę inny nick.
ja z moich sposobow proponuje jesli idzie o jedzenie - buraczki pod kazda postacia, kiszona kapustke, brokuly i raz w miesiacu watrobke (czesciej lepiej nie bo jest w niej duzo wit A), wcinam jeszcze AMARANTUSA (popping na kanapki posypuje) bo Gigus pisala ze jest dobry. Moj hematolog polecal mieszanke do picia - codziennie po 1/2 -1szkl soku z kiszonej kapusty, z buraczkow i z pomidorow. O ile kiszona kapucha i pomidory tak o tyle buraczanego nie wypije. Mozesz tez pic sok wielowarzywny tylko jak bedziesz kupowala to sprawdzaj zeby nie bylo w nim duzo soli a najlepiej bez. Swoja droga w poniedzialek ide na wyniki to sie okaze czy brak witamin lykanych (po wzieciu feminatalu prenatalu czy elevitu wymiotuje) udalo mi sie zrekompensowac witaminkami owocowo-warzywnymi.

no cóż ja się dostosuję byle moi PANOWIE byli zdrowi 

TRZYMAJ SIĘ I NIE LEKCEWAZ TEGO!

i wogóle jestem tak spragniona tych kontaktów hmmmmm.