Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a jak ja sie ciesze!!!! no to teraz dbaj o siebie i malenstwo
i przekaz gratulacje dumnemu tatusiowi 

Pytalam lekarza o badania prenatalne ale powiedzial mi ze nie sa konieczne i ze moga byc niebezpieczne dla dziecka dlatego nie poleca. Ale on jest jakis dziwny... Chodze do niego praktycznie od poczatku ciazy a teraz powiedzial mi ze nastepne usg bede miala robione kolo 30 tyg.(czyli z 10-tygodniowa przerwa bo ostatnie mialam robione w 20 tyg.) bo NFZ nie funduje... Pewnie chcial przez to zasugerowac zebym przyszla prywatnie ale bylam u niego dopiero miesiac temu... On wogole mi prawie nic nie mowi na wizycie chyba ze sama zapytam a ja chcialabym wiedziec wszystko... Czy te tabletki mogly zaszkodzic mojemu malenstwu i jakie jest wasze zdanie na temat badan prenatalnych...? Poradzcie cos prosze

No ale bedzie dobrze. Musi byc...
Ide do lekarza prywatnie w tym tygodniu. Ciumek

A do tego mam w domku już drugi dzień chorego męża! Jakaś grypka chyba go złapał i teraz boimy się, żebym ja się nie zaraziła, tym bardziej, że jutro mam wracać do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu!
Mam nadzieję, że mnie ominie tym razem choroba!

nie mogę się doczekać, ale też się martwię czy wszystko OK
dzisiaj jestem z lekka 'stresnieta' bo na 16,40 wizyta u gina i usg polowkowe. no i niby wiem ze wszystko jest ok (bo przeciez tak byc musi) ale kazda wizyta mnie z lekka niepokoi... ojjj jak ja bym chciala zeby to juz byl wieczor!!!