Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[wygodna jestem, ale to bliźniaki i strasznie się boję]. 25.04.07 jadę do Łodzi na kolejną wizytę do pani profesor [ICZMP] i bedzie to już mój 31 tc i może mnie już zatrzymają - wsio zależy od maluszków !! Bardzo chciałabym dotrzymać i dochodzić do 36 tc. A moje KRUSZYNKI pewnie zonowu sobie podrosły - i dobrze, niech rosną i nabierają sił, aby mogły samodzielnie funkcjonować poza mamusiowym brzusiem 

nio i dzięki Bogu maluchy są zdrowe i już nie takie małe - tydzień temu ważyły 1040 gram i 1010 gram a następną wizytę mam teraz w poniedziałek

Oby tylko wsio dobrze było z cycusiami 

dziewyczny czy slyszalyscie o lososiu z baltyku i sledzikach? nie wskazane jest jedzenie ich ze wzgledu na duza zawartosc substancji rakotworczych ktore maja zly wplyw na maluszka... ale jakby tego bylo malo to podobnie wyszlo z ryba PANGA - ponoc faszerowana jest jakims hormonem ktory ma przyspieszyc rozmrazanie pozniej a u kobiet w ciazy moze spowodowac przedwczesny porod!!! sledziki to mi tam obojetne ale panga i losos to jedyne 2 ryby ktore ja lubie
podobnie z lososiem... to nic ze napisane na nim norweski ale na dobra sprawe to oni tez z baltyku lowia wiec jak tu sie zdrowo odzywiac? zastanawiam sie czy na lososiu byloby na opakowaiu miejsce polowow napisane - az musep rzy okazji sprawdzic. ostatnio smakowal mi tez dorsz wedzony ale az sie boje kupic i zjesc ze za pare dni znowu bedzie kolejna 'rewelacja' w tv lub prasie