Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mój ginek twierdzi, że to pewnie wina jego sprzętu nio i chłopaki nie dają się już tak dokładnie pomierzyć ze względu na ułożenie 

ja byłam pewna jakoś że dziewczynka będzie bo u mnie to same baby się rodziły przez ostatnie lata a tu chyba chłopiec, mój mąż wniebowzięty i normalnie płakał jak zobaczył malucha, ufff odsapnęłam.

Mężyk zaczął zabawnie pukać raz do Filipa raz do Szymona - Filip go olał i poszedł spać - a Szymek dawaj odpukiwał delikatnie tacie i było widać to przez skóre
NIE DO OPISANIA !!!

Lekarz pochwalił mnie dzisiaj, że dobrze się spisuję, bo mam bezproblemową ciążę i odpukał w niemalowane - oby tak dalej było! Wyniki rewelacja, samopoczucie też - poza tym że wieczorkami troszkę mam obrzmiałe kostki, ale powiedział, że to normalne jak się tyle siedzi w pracy, pociągu itd. W związku z tym jestem od jutra na zwolnieniu już do końca ciąży, lekarz kazał odpoczywać, leżeć z nogami do góry, spacerować, przygotowywać wyprawkę, relaksować się, bo za 2 miesiące czeka nas dużo pracy i wyciłku i do tego czasu trzeba zregenerować siły!

mija 5tyg od dnia ktory przewrocil nasze zycie do gory nogami. teraz kazda wizyta u gina to jeden wielki lek. szkoda ze on nie przyjmuje od rana bo caly dzionek z glowy, noc zreszta tez...
widac moje poswiecenie zarelkowe na nic... i jeszcze jakies badziewie z moczem... ciekawe co powie na to gin...
co wcześniej raz na ruski rok miałam na nią ochotkę, co do imbiru zobaczymy czy zapach jesli go posiada nie spowoduje skutku odwrotnego do zamierzonego
. Wiem jedno po czerwonym barszczyku jest git i nic mnie nie rusza wiec jak jem buleczkę z pomidorkiem to do tego popijam właśnie barszcz