Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

zaczęłam przybierać na wadze i chyba troszkę za dużo
brzuszek powoli mi się zarysował i mam problem bo normalne ubrania za małe, do ciążowych to jeszcze daleko i takie przejściowe muszę kupować, które nie leżą za dobrze
więc się staram, ale czasami mam takie zachcianki ostatnio miałam fazę na kiełbasę co w życiu wcześniej nie jadłam nawet z grila nie lubiłam a teraz dzień w dzień

od dzis mam troszke wolnego wiec częściej bede mogła sobie do Was pozaglądać, dziś wielki dzien dla mnie ide do gina na 15:10 zobaczyc jak tam dzidziuś, jak wsio bedzie ok, to dostane skierowanie na badanka, zaświadczonko do pracki i karte ciąży, troszke jestem zdenerwowana ale to chyba zawsze tak sie człowiek czuje przed wizytą, jestem dobrej mysli, od kilku dni dzień rozpoczynam od przytulanek z procelaną ale dzis na razie spokój wiec sie ciesze. Zmykam pozałatwiac parę spraw to i dzień mi szybciej zleci, do usłyszonka

Pozatym pomył okienka, a ja poprałam firaneczki i troszkę posprzątałam, poprzekładałam nasze rzeczy żeby pokoik dzidzi był pusty! W czwartek stolarz przywiezie mebelki! 

Zobaczymy o czym dziś będzie mowa na zajęciach!

mąż natomiast nie może się doczekać kiedy już będę miała brzuszek
smieję się z niego że chyba jeszcze nie całkiem dowierza że będzie tatą