Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powiem ze ja bym sie bardzo ucieszyla na dziewuszke ,teraz zmykam sie połozyć bo znów mnie dopadło a musze jakos doczłapać potem do gina( na szczęście jego gabinet mam po drugiej stronie ulicy
) zajże i dam znać po wizycie co u nas
Hoguś doskonale wiem, co czujesz, ja nadal mam wymioty, chociaż już nie takie, jak miałam, ale schudłam od początku ciąży 9kg . Mam takie smao obrzydzenie do mięsa jak Ty, ostatnio zaczęłam jeść trochę wędlin, bo niestety za dużo białka też nie wolno. Mi pomaga trochę herbata imbirowa, może tego spróbuj.
No cóż może jakoś przetrzymam te trzy dni. Czasem dopadają mnie nudności, ale tak to wszystko dobrze. Apetyt też mi raczej dopisuje, więc boję się, ze trochę tych kilogramków mi przybędzie. Na razie porobiłam badania, a do pani doktor z wynikami 16 kwietnia i wtedy założy mi kartę ciąży.
Aniu, miałam wszystkie badania robione, jak schudłam 6kg, bo mój lekarz się trochę zestresował, że to dość sporo, więc dostałam skierowanie na tyyyyyyyyylllllleeeee badań, cała strona A4 była zapisana badaniami. A wyniki ponoć wyszły idealne. Teraz mnie czekają badania połówkowe, więc cukier z obciążeniem będę robiła i aż mi się nie chce myśleć, że muszę tą glukozę wypić, fuuuj. Wcisnę sobie do niej pół cytrynki, bo niestety jeszcze wymiotuję i nie chciałabym w przychodni narobić popeliny
Czekam już tylko aż mi to przejdzie. A Ty Aniu jak się czujesz??

mamy razem ubaw. Po świętach mam kolejną wizytę, a że szyjka może się cofnąć, więc leżę ile mogę i licze na to, ze chociaż się nie skróci dalej.
ubaw po pachy :P

pewnie ta pogoda !!
okaże się jutro - nic musi być dobdzie, przecież ciąża to NIE choroba 

, wody w normie, łożysko oki dzidzia leży sobie w poprzek z głową pod żebrami z prawej strony. 

sama nie wiem po czym ...
i chyba im się podobało