Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Aneczka trzymam kciukale za wizyte ja mam 4 maja wiec też jestem ciekawa, jestem cała happy bo od wdóch dni zjadłam normany obiad, spac bym jeszcze spała cały czas ale jakos bez ciągłych mdłości i wymiotów jest to bardziej znośne , a co do bóli brzucha to teraz nawet czasami sa takie piekace w pachwinach ale to wszystko że sie powiększam w zastraszającym tempie, mam brzusio większe niż Zibi na ostatniej fotce na topiku brzuszkowym a to dopiero koniec 13 tygodnia, co to bedzie dalej
zmykam i zajże może wieczorkiem teraz ide wreszcie na spacer popołudniowy czas zacząć korzystać z pogody prawie że letniej buziole dla wszystkich
. szyjka zamknieta ale wydawac by sie moglo ze jednak odrobine krotsza wiec mam duzo leniuchowac. Dostalam spasmophen bo stwierdzil ze za twardy brzuszek a ze jeszcze akurat u niego w trakcie badania fotelowego skurczybyk sie trafil to juz nie mam nic do gadania i spasmophem plus nospa forte 3 razy dziennie od dzisiaj na stale. USG nie mialam bo uznalismy ze poniedzialkowe plus kolejne zapowiedziane na 15maja to wystarczy jesli idzie o wystawianie maluszka na fale.. 
Już się nie moge doczekać a tu jescze troszkę
No ale czego się nei robi dla fasolindy
zobaczymy jak będzie dziś.
Nawet się nie przyznam mężowi co wyczytałam, nie chcę go straszyć, ale zaraz będę robić usg maluszkowi jak się urodzi czy wszystko jest ok.