Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tak bym chciała go wziąść i przytulić do siebie, aby mógł usłyszeć moje serducho 
Czuję się taka bezradna i bezsilna !! Wiem, że mają tam najlepszą i fachową opiekę, ale mnie
pękało ...
Z maluchami na pewno będzie wszystko dobrze, musisz być silna za swoją dwójkę ... Ja też miałam strach jak Franek się odwodnił i stracił na wadze za dużo i musieli mu kroplówke podłączyć nie mogłam słowa powiedziec bo zaraz płakałam, myślałam że to moja wina ale skąd mogłam wiedziec że pokarm wlaściwy pojawi się po 2 dobach u mnie akurat a na początku leciała tylko siara a klocek chciał jesć dużo... więc doskonale Cię rozumiem i jestem z tobą dzwoń jak będziesz miała tylko ochotę
i że coś wiadomo. Będziemy mieć teraz dwie Myszorki

Temat "narodziny".
no ale cóż ...
i już bym je chciała tulić do piersi - OBA naraz - choć jesio nie wiem jak to będe robiła

, i miałam dużo gazów! Bardzo się źle czułam, a byłam sama, bo puściłam męża na mistrzostwa w siatkę w pracy i wrócił po 21! Mnie trzymało do 24, a później odpóściło i mogłam zasnąć! Teraz już jest ok, choć przez tą pogodę nie mam najlepszego samopoczucia!

pomoglaby i na bole jelitowe i na gazy.