Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

widocznie taka Twoja uroda ,nawadniaj organizm wodą żeby się nie odwodnic
ja nie miałam żadnych objawów ciążowych i nie mam ich na dal ,gdyby nie to że brzuch mi rosnie i lokator kopie to wogóle nie czuje się ciążowo

a my dopiero zaczynamy 
to super, że Fasolki zakiełkowały

gratulacje trzymajcie sie i uwazajcie na siebie.Ja jutro mam wizyte u ginka,,,z jednej strony sie ciesze że to już 12 tydzien i zagrożenie maleje ale z drugiej strony-obawy...,co mi powie?czy wszystko jest ok? pewinie mnie rozumiecie bo macie tak samo.Co do samopoczucia jest naprawde ok -zero mdłości jedyne co to bardzo szybko sie mecze no i mogłabym spac tam gdzie sie położe.dawk eluteiny mam zmniejszoną wiec jedzonko mi tez już nie podchodzi za bardzo .jutro sie dowiem ile przytyłam i opowiem wam zaraz co tam u lekarza no i jakie mi robił usg.A do Nowych koleżanek_skoro juz wiecie ze jesteście w ciażyp prosze uwazajci e na siebie teraz jeszcze bardziej i unikajcie stresowqych sytuacji.Napewno bedzie wszystko oki.
.
jak przeczytałam posta ... 
Musi być...
dla Ciebie i Maluchów - nalezy wierzyc ż ebedzie dobrze i z wiara aptrzyć w przysżłośc...

trzymaj się dzielnie ... mnie też ostatnio łapią doły bo już bym chciała chłopaków mieć w domku
jak piorę i prasuję ich ciuszki to ryczę jak bóbr ... 
no po prostu nie mogę ...

ja też tak chcę