Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

pozdrawiam
Mam do Was dziewczyny pytanie, bo nadal wymiotuję. Nie tak często jak wcześniej, ale raz dziennie, miałam robione wszystkie badania i wychodzą idealnie, ale nie to mnie niepokoi. Dziś byłam na usg (pomijam fakt, że dzieciątko nie chce pokazać płci) i lekarz powiedział, że dziecko waży 1130g i wcale nie wiem czy to dobrze, chociaż on twierdzi, że dobrze, ale on takich usg dziennie przeprowadza chyba ze 200. Jakbyście mogły mi napisać czy to dobrze czy nie to będę bardzo wdzięczna

Ja jak na razie przytyłam dopiero około 4,5kg, przy czym część to po prostu odłożona woda, bo mi nogi puchną. Jeszcze 2 tyg. temu było tylko 2,5kg na plusie (kiedy nie chodziłam i nogi były normalne). Natomiast dzidzia ładna, spora, zdrowa. Sami lekarze powtarzali mi, że waga nie ma nic do rzeczy, widocznie maluszek pochłania ze mnie wszystko
Za to mały przyrost wagi ciała ma swój plus - mniej do zrzucania później. Będzie z Ciebie niezła laska po porodzie 

Ogromnie mnie to cieszy 
Najlepsze jest to, że wchodzę w ciuchy sprzed ciąży, w które wcześniej się nie mieściłam
A Ty jakiej płci będziesz miała dzidzie??
Straszna z Niego wiercipięta, a jednak nie zamierza zrobić fikołka
Co będzie to będzie, ważne, żeby było zdrowe, kocham to maleństwo nad życie 

Co mówią lekarze ??
Za to mąż jak mnie widzi przy kompie to od razu bla bla bla... Ach Ci faceci... 

Dla nas też są to pierwsze dziecinki !! Kochana wierz mi przy dwójce człowiek się lewdo wyrabia a przy TRÓJCE !! Cieszę się razem z TOBĄ - dbaj o siebie i o MALUSZKI - jak już bedziesz wiedziała kto w brzusiu mieszka to się nam pochwal koniecznie
Jeśli pytasz o oczka to na tym etapie rozwoju jest wsio ok tylko Szymcio ma maluteńki problem z prawym oczkiem - ale pewnie damy sobie z tym radę !! ZROBIE DLA MOICH DZIECI WSZYSTKO BY BYŁY TYLKO ZDROWE i miały wspaniałe dzieciństwo !!

Niech zdrowo rosną