Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od 1 do 46 z 46

A odchudzalas sie, czy naturalnie masz taka wage? Moim zdaniem jesli taka Twoja uroda a miesiaczki masz normalnie to co masz sie niby dopasac na sile? A jesli masz jakiegos fiola na punkcie szczuplej sylwetki i liczysz kazda kalorie to moze rzeczywiscie wrzucic sobie na luz 
Pod warunkiem, ze to rzeczywiscie otylosc a nie 5 kilo wiecej niz modelka o tym samym wzroscie.
). Chyba dawno minely czasy kiedy plodnosc kobiety ocenialo sie po obwodzie bioder i wielkosci piersi
Ale niestety nie wiem czy miala jakies problemy z cyklami...
Przestaw się na pięć posiłków dziennie, wywal słodycze i cukier, za to się staraj bardzo uważać na to co jesz - i powinno to jakoś poskutkować.w ciąży tuczyłam Weronikę jedząc co 2 godziny ... dziecko utuczyłam to fakt, ale siebie niestety. Przy wzroście 164 waga około 48-51 kg a teraz mniej bo 43... Schudnąć u mnie nie problem, ale przytyć już tak i to wielki! Jedzenie co 2 godziny, czy też stosowanie się do diety zaleconej przez diabetyka niewiele mi dawało - taka już moja uroda po prostu.

No chyba, ze jest jakas gorna wartosc to moze powinnam sie zbadac

No i jak się ważyłam na tej wadze z zawartością tłuszczu to wyszło bodajże 13%. I oczywiście z miesiączką "cuda na kiju". Jeden cykl 42 dni, drugi 33, trzeci 25 i teraz ten obecny szykuje się na bardzo długi... A może wilma tu wróci i się wypowie czy przed zajściem w ciążę przytyła...albo ktoś coś wie?
.

Od 1 do 46 z 46