Jestem osiemnastoletnią dziewczyną razem z chłopakiem palujemy współzycie moj ginekolog polecił mi abym brała duphaston w 16 dniu cyklu przez 9 dni i podobno wtedy gdy biore jestem nie płodna czy to prawda? czytając wasze opinie wynika że ten lek pomaga zajść w ciąże a nie jest lekiem antykoncepcyjnym prosze wszytskie dziewczyny o opinie. Pozdrawiam
Ginekolog extra-dba o rozwój populacji,moznaby nawet rzec: "prorodzinny"...A ile on ma lat????Może coś mu umknęlo w jego karierze...Duphaston nie ma działąnia antykoncepcyjnego.ppieram radę AniM
Droga Kalinko. Co do duphastonu to dziewczyny mają rację. Ale my proponujemy coś lepszego niż faszerowanie młodego organizmu bombą hormonalną. Nasza aplikacja pomaga kobiecie prowadzić obserwacje swojego organizmu celu rozpoznania naturalnego rytmu płodności i niepłodności. Zanim podejmiesz jakieś brzemienne w skutkach decyzje, może zapoznaj się z naszymi artykułami oraz bazą wiedzy. Zachęcam Cię serdecznie do rozpoczęci przygody z samoobserwacje, z zaprzyjaźnieniem się z tą wspaniałą, naturalną siłą jaką jest płodność. Nie trzeba jej niszczyć. Można natomiast ją poznać i żyć zgodnie z jej rytmem, co wielu z nas to z powodzeniem się udaje. Pozdrawiam