Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od 1 do 46 z 46

W metodzie niemieckiej w trzecim dniu wzrostu temp można już współżyć, jeśli wg innych danych 3 dnia po wzroscie moze być dopiero owulacja to gdzie tu logika? Wychodzi na to że npr jest skuteczny tylko dla osób starających się, ewentualnie tak jak Ci pisałam a Ty masz w swoim opisie dla osób odkładających
Mi nie chodzi o dokładną wiedzę kiedy jest owulacja ale ten przedział czasowy ze wzgledu na wzrost temperatury powinien być spójny, w koncu ma to jakieś medyczne podstawy. 
W metodzie niemieckiej w trzecim dniu wzrostu temp można już współżyć, jeśli wg innych danych 3 dnia po wzroscie moze być dopiero owulacja to gdzie tu logika?
(i o ile trzecia wyższa spełniła warunek +0,2 st) Więc jeśli szczyt śluzu wypada np. 2ego dnia wyższej temp to i tak można współżyć (zakładając oczywiście, że celem jest odkładanie poczęcia) dopiero 5tego dnia wyższej temp, prawda?
mozna współżyć 3 dnia wzrostu temperatury jesli jest to tez 3 dzien po szczycie objawu śluzu
Sprawdziłam oznaczenia na swoim wykresie.o przedział czasowy w którym może ona wystapić, takie ramy czasowe to chyba podstawa NPR bo skoro ich nie ma ani nie mozna ustalić to po co w ogóle mierzyć temperature?

Mam wysoką gorączkę przed miesiączka.

Od 1 do 46 z 46