Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
duszności, opuchnięcia , katar.... Wymieńmy sie doświadczeniami , jak sobie z nią radzić i w miarę normalnie żyć. Jakie leki możemy stosować podczas strań i ciąży..??

Teraz męczy mnie tylko wziewna, ale za to dorobiłam się nieżytu nosa, praktycznie całorocznego. W związku z tym , że zaczęłam starnia o dzidzię nie przyjmuję tabletek antyalergicznych, tylko wodę morską do nosa i hoemopatia. Jakoś żyję, ale żeby było idelanie...
a ja mam czasowa alergię na te owoce jabłka, czeresnie, wiśnie, orzechy laskowe - nawet w czekoladzie
ale tak jak napisałam jest to czasowe. Co ciekawsze moja alergia podczas pierwszej ciąży usuneła się w kąt. Po ciązy odnowiła się. Przy drugiej wystepowała z mniejszym natężeniem. Obecnie czasem jest czasem nie. Zwłaszcza jeśli rozchodzi się o jabłka, to alergia występuje w zalezności od gatunku jabłek jakie jem. No i mam tez alergię od papryki surowej - wysypka czerwona samego dekoldu, ale nic mnie to nie swędzi ani nie piecze, po dwóch dniach znika samoczynnie.
tak mi wyszło w testach

Do tego astmę. Jestem ciekawa jak to właśnie będzie z tym wszystkim w ciąży. Na dodatek lekarz uprzedzał mnie, że jest duże prawdopodobieństwo, że będę musiała rodzić przez cc, ze względu na astmę. Pożyjemy, zobaczymy... Narazie w ciązy nie jestem, dopiero się staramy.
A tak propos to poszłam bo non stop gardło mnie boli.