Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
One zachowują się jak kotki w marcu. wogóle nie maja zielonego pojecia co to "wstyd" a jak zobaczyłam nagranie pary 16- latków jak sobie nawzajem krecili to mowe mi odebrało. teraz jest podzial na te ktore " nie robia nic" i te które robią "wszystko".
co do tabsow,osobiscie uwazam ze to za wczesnie, ale to ich wybor i niestety brak zajec z wych.seksualnego albo dobrych rozmow z rodzicami. czasami zakaz dziala odwrotnie do zamierzenia. ja moglam wszystko dosc wczesnie. ale jednak zaczelam pozno -z wyboru. nie bylo zakazanego owocu wiec poczekalam na tego wlasciwego wg mnie. i tak nie byl wlasciwy ale coz bywa.
zresztą młodzi chłopacy w tym wieku są bardzo niedojrzali pod każdym względem...skoro czasem facet nie jest dojrzały i odpowiedzialny po 30 roku życia to co dopiero jako nastolatek...

. Takie troche 'pojscie na latwizne'. Absolutnie nie zaluje, ale bardzo sie ciesze, ze juz ich nie zajadam i swiadomie obserwuje swoj organizm. Takie proste obserwacje, a ile wiedzy potrafia przekazac! Tyle, ze do tego trzeba 'dorosnac'

a jak dlugo bralas, i jak dlugo juz nie bierzesz?

to jak bralas 10lat to sporo jeszcze czasu minie zanim organizm wroci do normy. w dodatku ta nową normę musi wypracowac sobie sam od nowa.
i tak to będzie wyglądać już zawsze