Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czajnik, sądzę że nie - a na pewno nic pewnego ;) Wiesz, są osoby, które mimo niespełnienia warunków LAM są niepłodne przez 12 tygodni i jeszcze parę kolejnych miesięcy. Tylko nie wiadomo, czy do nich należysz ;) Czyli to, że teraz karmię ekologicznie nic mi już nie daje w kwestii LAM?
Pewnie coś zaczyna się dziać - musisz obserwować, czy nie zmienia cech na płodne. Jeśli teraz zaczniesz mierzyć temperaturę, będziesz mogła określić, czy krwawienie, które się pojawi, jest miesiączką czy śródcyklicznym (a więc bezowulacyjnym). zmienił się śluz - na taki dość gęsty kremowo-żółtawy... przedtem go praktycznie wcale nie było... czy to może oznaczać, że coś tam się zaczyna dziać?
Oooo i to ma sens! Fajnie, że iner taki chętny do komunikacji Jeżeli nie - cały czas trwa cykl poporodowy, a krwawienie (jeśli wystąpi - nie musi) mam potraktować jak krwawienie śródcykliczne. Nie ma znaczenia, kiedy po porodzie wystąpi owulacja - cały czas do jej powrotu mam stosować regułę szczytu.
hehe, no mam nadzieję, że to właśnie tylko to ;) sprzęt się zużywa ;)
Mi wystarczyło, że ustalił się na poziomie 90-100 min. na dobę i wrócił śluz płodny.
Bez obserwacji na pewno nie poznasz, czy cykl był owulacyjny i czy dane krwawienie jest @.