Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To po co jest to forum jak [wymoderowano]***
Tu jeden jeden wielki burdel :/
Ja rozumiem,że niektóre laski w ogóle nie myślą co do wątków
jak [wymoderowano]*** każdą nową użytkowniczkę
no ale wiesz Talinko z tej setki durnych pytań traktujących forum28 jak forum "gazeta" czy inne moze jedna czy dwie osoby wykupią abonament więc reklama koleżanko reklama a my jesteśmy niereformowalne i nie umiemy tego docenić odstraszając każdą nową użytkowniczkę która przychodzi do nas jak do jasnowidzów i wróżek jamnikowych (Aga biedna tak zapracowana że coraz rzadziej zagląda a jej jamnik juz pewnie ledwie zipie) Wcześniej jakoś nie było tyle logowań, tyle anonimów i tyle głupich pytań. Zaczęło się od otwarcia forum...
Chcę umowy na pełny etat lub od "ciężaru odpowiedzi" tudzież komplikacji pytania.
Witam Dziewczyny .Jestem tu pierwszy raz . Czy któraś z was jest teraz na etapie starań i leczenia bezpłodności ?
Wiesz nie ogarniam tych wszystkich forów czatów itp .a po drugie czy w ludziach musi być aż tyle jadu ?? czy to jest aż takie irytujące gdy ktoś pyta o coś co jest dla niego tak bardzo ważne ?? Obyś ty nigdy nie miała takich problemów i obyś nie musiała być aż tak zdesperowana w szukaniu jakiej kolwiek pomocy .... już nie zakłucam '' twojego '' forum swoimi problemami !!