Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
obudził mnie silny ból podbrzusza opisałabym go tak jak by była to kolka albo jak by mi coś się wbijało odczuwałam go 3 palce pod pępkiem.PS.DLA W TAJEMNICZONYCH KTÓRZY BĘDĄ SIĘ HIHAC
nie mam kolek

Właśnie przeczytałam w Super Expressie o Kobiecie,która wróży z kota także..

) - to objawy zarówno na ciążę, jak i na @ są takie same... u każdej dziewczyny inne... słowem "w pierwszych godzinach" ciąży czujemy się tak jak zwykle czujemy się przed @ (przecież nawet nie starając się, przed @ "co miesiąc" nie jest dzień w dzień identycznie)... a same zwyczajnie pięknie dorabiamy ideologię do wszystkich objawów i nakręcamy się jak sprężynki, zaczynamy gdybać, zastanawiać się :) póki nie jest to na wielką skalę, to ok, gorzej jak ktoś za bardzo w to wdepnie... (Fiona u Ciebie nie obserwuję objawów "chorobowych")...

ze mna musi być coś nie tak moze jestem bezpłodna

/przecież ten by loda nie odmówił/  

aż tak żle
      nie wiem ale jak "robiłam mu dobrze ;) wiecie o co chodzi" to w smaku czułam ze jest kwaśne na jego narządzie/przecież ten by loda nie odmówił/
ZAŁAMAŁAM SIĘ

A w ciąży też nie zamierzasz chodzić do ginekologa? Kurczę.. 30 lat to już dojrzała Kobieta i <strong>odpowiedzialna</strong>.. bez urazy,ale z Twoich wypowiedzi wynika całkiem co innego. 
 - to co robicie to tylko sprawa między Wami. 
)

Gdyby nie moje problemy to na forum było by standardowo , a tu możecie się pośmiać z takiej wariatki jak ja