Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Stosowałam kiedyś kalendarzyk, tak by sprawdzić jak to w ogóle działa.hmm no cóż kalendarzyk nie działa zdecydowanie - no chyba ze się liczy na poczęcie to owszem brak rozczarowania jednak jeśli się odkłada za jego pomocą to można sie mocno przejechać

A np. ból jajników to może być jakiś objaw?
mogę prosić o odpowiedź na powyższe pytanie..

ale jeśli zabezpieczenie było to na 90 % nie masz się czego bać..pzdr

,ale...ale... jeśli uprawia się seks to trzeba zważać na pewne konsekwencje  ,jeśli kochają się dwie dorosłe osoby,ale boją się konsekwencji to znaczy,że nie są na tyle dorosłe,aby to robić 
  ,ale miejmy nadzieję,że w tym przypadku upragniony okres nadejdzie 

Rozumiem, że to już potem frustracja jest, jak kolejna pyta o to samo, ale wtedy zwyczajnie nie odpowiada się chyba na takie pytania, bo i po co denerwować siebie i do tego pogrążać pytającą. Kobiet tu tyle że któraś chyba będzie miała cierpliwość, by powiedzieć po raz kolejny "Tak, możliwe, że to ciąża, ale spokojnie, nie panikuj. Wszystko się wyjaśni jak zrobisz test, a objawy mogą być różne zarówno w ciąży jak i przed okresem" 
a to takie dziwne, że ktoś w tym wieku jest już w stałym związku ?bo nie rozumiem Twojego "dojazdu"...
to ja np. po takich odpowiedziach w życiu na to forum bym nie wróciła
Zauważyłam, że niestety tak tutaj się reaguje jak któraś mniej doświadczona, albo wręcz całkiem zielona w tych sprawach dziewczyna o coś spyta ;)